Останах с пръст в устата.“ Така Христо Кидиков коментира факта, че не

...
Останах с пръст в устата.“ Така Христо Кидиков коментира факта, че не
Коментари Харесай

Кидика: Много е зле положението

 " Останах с пръст в устата. “ Така Христо Кидиков коментира обстоятелството, че не е получил премията за специфични заслуги от Министерството на културата. Причината за това е, че вторият лист с артисти и музиканти, в който е Кидика, по този начин и не бе утвърден в Народното събрание. И няма по какъв начин това да бъде от служебния кабинет. 

" Може и да не дочакам тези пари “, споделя Кидиков. Песимист съм. Както споделят в Русия - има човек, има проблем, няма човек, няма проблем. Може би чакат да си отида oт този свят. И тогава чак да се гласоподава, че и ние да вземем нещо ", разяснява още Кидиков. 

Хитовият музикант доста се надява на помощ от страната. Откакто е настъпила пандемията, Кидиков няма съвсем никакви участия. Следователно няма и приходи.  " Кандидатствах и за помощ от съюза на музикантите. Вече над половин година очаквам да получа 4000 лв.. Но надали и това ще се случи. Трудно се устоявам единствено с пенсия. Тя не е и висока. Много е зле ситуацията. Но не се окайвам. Важното е да съм здрав ", споделя още Кидиков. 

Не за пръв път Кидиков изразява недоволството си към Министерството на културата, написа. През февруари той бе пропуснат от тогавашния министър Боил Банов. И не попадна в първичния лист. След като разгласи, че е покъртен от постъпката на Банов, министърът му се извини и го включи измежду наградените. Кидиков показа още, че не е съумял да се имунизира. Той имал записан час, само че го пропуснал, защото имал задължения. 

" Още се чудя за имунизацията. Не че няма да се боцна. Само по този начин ще се спасим от лапите на Коронавирус. Ho съм ангажиран. Записвам нови песни, които са част от последния ми албум. И се тормозя да няма някакви странични реакции от имунизацията. Затова ще изчакам малко. Като съм подготвен с албума, незабавно отивам да си сложа имунизацията “, зарича се Кидиков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР